Met het walking dinner heeft de cateraar een supermooi cateringconcept in het aanbod. Een walking dinner is dynamisch, lekker en gezellig. U kunt vrij bewegen en het eten komt met u mee. Dat is ontspannen en culinair genieten pur sang. U leest in deze blog meer informatie over een buffet bestellen in Renesse en de kenmerken van een walking dinner.

Walking dinner

Een walking dinner is geen lopend buffet, waarbij u zelf langs het eten loopt. Het diner wordt op handzame borden geserveerd terwijl u kunt lopen, staan en zitten waar u maar wilt. Het walking dinner is in betrekkelijk korte tijd enorm in trek geraakt, omdat het u de nodige ruimte geeft om samen te kletsen, te mixen in het gezelschap, terwijl er toch heerlijk genoten kan worden van een heerlijk diner. Hieronder geven we u een impressie van de drie walking dinner arrangementen die we voor u geselecteerd hebben.

Relaxen, praten en eten

De cateraar past het walking dinner volledig aan uw wensen en aan uw budget aan. De gerechten worden persoonlijk overhandigd op borden waarbij bestek nagenoeg overbodig is. Terwijl u rondloopt en praat met wie u wilt, geniet u van culinaire hoogstandjes die door onze chef met liefde zijn worden bereid. Onze ervaring leert dat ongeveer acht van deze gerechten voldoende body hebben om niet alleen iedereen te laten proeven van alles dat er voorbij komt, maar ook met een voldaan gevoel naar huis te laten gaan.

Een lopend buffet met voor ieder wat wils

 

Een walking dinner is voor elke smaak geschikt. Het genot van een echt diner terwijl u niet aan een tafel hoeft te zitten. Het mág natuurlijk wel, maar het hóeft niet! Dat u daar nog nooit eerder aan gedacht heeft! Onze cateringmensen zorgen ervoor dat alles in goede banen wordt geleid. Uw gasten krijgen hun eten warm en met oog voor detail opgediend en na elke gang wordt alles weer netjes weggehaald voor de volgend. Als dat nodig is, neemt de keukenbrigade een mobiele keuken mee. In ons contact met u bespreken we alle ins en outs die van toepassing zijn op uw walking dinner. De inhoud, de groep gasten, de hoeveelheid gangen, alles komt aan de orde. U krijgt een walking dinner waar uw gasten hun vingers bij aflikken, dat kunnen we u alvast beloven!

Speciaal drankenarrangement voor een redelijk prijsje

Een walking dinner of lopend buffet is pas echt af met een lekker drankje erbij. We kunnen u daartoe momenteel zelfs een speciale actieprijs aanbieden voor ons Onbeperkt Hollands assortiment. Voor slechts € 7,50 per persoon, all-inclusive, genieten u en uw gasten drie uur onbeperkt van dat arrangement. U kunt daarbij ook gebruik maken van onze materialen zoals een tapinstallatie en onze glazen. Bel of mail ons voor meer informatie. Wij lichten u graag in!

 

Wat kost een walking dinner?

Wat een walking dinner kost, bepaalt uw budget. Afhankelijk van de inhoud en het aantal gangen plus het drankenassortiment dat u kiest, kost een gemiddeld walking dinner € 30,00 per persoon. Maar dat is niet meer dan een gemiddelde. Voor een exacte prijsopgave kunt u ons het beste even bellen. U bent verder nergens toe verplicht.